Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
Izrada Prvog nacionalnog kataloga seoskog turizma Hrvatske PDF Ispis E-mail

HGK-Županijska komora Rijeka, Odsjek za turizam traži pomoć lokalnih turističkih zajednica PGŽ za dostavu podataka o objektima seoskog turizma, odnosno da o navedenom obavijestimo potecijalno zainteresirane subjekte.
Dopis HGK dostavljamo u nastavku, a više informacija o navedenom zainteresirani mogu dobiti u uredu TZO Vrbnik.

link

Poštovani,

koristimo priliku obavijestiti Vas i zamoliti za suradnju  u završnoj fazi zajedničkog projekta “Nacionalni katalog Ruralnog/ Seoskog turizma Hrvatske” u suradnji Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore, te Hrvatske turističke zajednice, svjesni potrebe razvoja i sustavne, nacionalne promocije seoskog turizma na domaćem i stranom turističkom tržištu.

Tijekom proteklog razdoblja od veljače do travnja 2013.god. Ministarstvo turizma - Sektor za razvoj posebnih oblika turizma te poduzetništva u turizmu i HGK - Sektor za turizam zajednički su na teren poslali Obrasce/Upitnike za Katalog, kojima su anketirali objekte pružatelje ugostiteljskih usluga u seljačkom domaćinstvu u svih 20 županija Hrvatske i Gradu Zagrebu.
Obrasci su poslani na adrese objektata dostupne iz registra Županijskih ureda državne uprave, stanje za 2012. i 2011.godinu, stoga je nužna i provjera najnovijeg stanja na terenu i s Vaše strane, te Vas ovdje pozivamo na suradnju.

Od ukupno 198 poslanih obrazaca objektima stacionarnog (smještajnog) karaktera, pružateljima usluge smještaja i prehrane, vratilo se ispunjeno ukupno 127 obrazaca, dok se od ukupno poslana 233 obrasca objektima izletišta/ vinotočja/ kušaonice, vratilo 110 ispunjenih obrazaca.

Radi potrebe što kvalitetnijeg i sveobuhvatnijeg predstavljanja seoskog turizma Vaše županije molimo Vas da dostavljene Popise obrađenih upitnika pregledate i po potrebi dopunite. Ukoliko uočite da je određeni kvalitetan i reprezentativan objekt ruralnog/ seoskog turizma s područja Vaše županije izostavljen, a registriran je u djelatnosti seoskog turizma s krajem 2012. ili u prvoj polovici 2013. godine, molimo Vas da dotičnom objektu pošaljete prazan Obrazac/Upitnik i zamolite da ispunjen vrati na e-mail adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript najkasnije do 20.06.2013. godine .

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji, nadajući se uspješnoj finalizaciji ovog prvog nacionalnog kataloga ruralnog/ seoskog turizma Hrvatske.
 
S poštovanjem,
 
Lidija Mišćin
Sektor za turizam
poslovni tajnik Zajednice ruralnog turizma pri HGK
 
« Prethodna   Sljedeća »

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

No events

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg