Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
3. Forum obiteljskog smještaja (FOS) - Zadar, 15.11.-17.11.2016. PDF Ispis E-mail
Nakon iznimno uspješnih foruma u Opatiji i Poreču, Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori organizira novo godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i drugih malih i mikro-poduzetnika u turizmu iz cijele Hrvatske.
Kako bismo Vam ovo okupljanje učinili što zanimljivijim, istodobno ćemo organizirati i ponudu domaćih proizvoda i usluga za obiteljski smještaj i to kroz akciju Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam. Uvjereni smo da ćete tako na bolji način iskoristiti Vaše vrijeme i na jednom mjestu vidjeti nove proizvode i upoznati nove usluge – od unutarnjeg i vanjskog uređenja pa do raznih sitnica koje olakšavaju poslovanje Vaših smještajnih objekata.
Podsjećamo, na prošlogodišnjem Forumu se intenzivno raspravljalo o (ne)potrebi uvođenja energetskih certifikata za domaćinstva, čime smo u konačnici postigli njihovo ukidanje. No, to nisu jedini problemi naših domaćina. I ove godine se okupljamo kako bismo raspravili aktualne probleme, a izdvajamo tek neke: komunalna naknada, kontrola bazenske vode, ZAMP, RTV pristojba i dr.
Čut ćete i o trendovima u obiteljskom smještaju, efikasnim marketinškim alatima, ali i o primjerima dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Zanimljivih tema je mnogo, a kako je Zadar dovoljno blizu mnogima od Vas, s pravom očekujemo i do 1.500 sudionika. Zato rezervirajte svoje mjesto na Forumu, a držeći se dobre tradicije, sudjelovanje je i ove godine besplatno.
Vidimo se na svečanom otvorenju FOS-a u utorak, 15.11. u 15 sati, a u međuvremenu ne zaboravite pratiti novosti u obiteljskom smještaju na http://fos.hgk.hr/
 
« Prethodna   Sljedeća »

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

Sri Lip 28
Srijedom u Vrbniku
Čet Lip 29
Blagdan Sv. Petra i Pavla
Pet Lip 30
Festival žlahtine
Sub Srp 01
Festival žlahtine
Ned Srp 02
Festival žlahtine

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg