Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
3. Forum obiteljskog smještaja (FOS) - Zadar, 15.11.-17.11.2016. PDF Ispis E-mail
Nakon iznimno uspješnih foruma u Opatiji i Poreču, Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori organizira novo godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i drugih malih i mikro-poduzetnika u turizmu iz cijele Hrvatske.
Kako bismo Vam ovo okupljanje učinili što zanimljivijim, istodobno ćemo organizirati i ponudu domaćih proizvoda i usluga za obiteljski smještaj i to kroz akciju Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam. Uvjereni smo da ćete tako na bolji način iskoristiti Vaše vrijeme i na jednom mjestu vidjeti nove proizvode i upoznati nove usluge – od unutarnjeg i vanjskog uređenja pa do raznih sitnica koje olakšavaju poslovanje Vaših smještajnih objekata.
Podsjećamo, na prošlogodišnjem Forumu se intenzivno raspravljalo o (ne)potrebi uvođenja energetskih certifikata za domaćinstva, čime smo u konačnici postigli njihovo ukidanje. No, to nisu jedini problemi naših domaćina. I ove godine se okupljamo kako bismo raspravili aktualne probleme, a izdvajamo tek neke: komunalna naknada, kontrola bazenske vode, ZAMP, RTV pristojba i dr.
Čut ćete i o trendovima u obiteljskom smještaju, efikasnim marketinškim alatima, ali i o primjerima dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Zanimljivih tema je mnogo, a kako je Zadar dovoljno blizu mnogima od Vas, s pravom očekujemo i do 1.500 sudionika. Zato rezervirajte svoje mjesto na Forumu, a držeći se dobre tradicije, sudjelovanje je i ove godine besplatno.
Vidimo se na svečanom otvorenju FOS-a u utorak, 15.11. u 15 sati, a u međuvremenu ne zaboravite pratiti novosti u obiteljskom smještaju na http://fos.hgk.hr/
 
« Prethodna   Sljedeća »

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

No events

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg