Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
Početna
Statistički podaci za razdoblje siječanj-srpanj i srpanj 2013. PDF Ispis E-mail
Prema podacima TU TZO Vrbnik za razdoblje siječanj-srpanj na području Općine Vrbnik boravilo je u kategoriziranom smještaju ukupno 4.374 turista ( 124 domaćih i 4.250  stranih ),  koji su ostvarili ukupno 28.390 noćenja ( 589 domaćih i 27.801 stranih ).  
U odnosu na 2012. godinu broj turista povećao se za 1%, a broj noćenja za 3%.  
Domaćih je turista bilo 49% manje i oni su ostvarili 50% manje noćenja, dok je stranih dolazaka turista bilo 4% više, a za 5% više je bilo i noćenja.  
Opširnije...
 
Poziv - susret iseljenika otoka Krka PDF Ispis E-mail

Općina Vrbnik poziva sve iseljenika otoka Krka na zajedničko druženje u četvrtak 1. kolovoza 2013. godine, prema programu u nastavku.

Opširnije...
 
Šurlice na vrbničkim stolovima PDF Ispis E-mail
Ovogodišnje izdanje popularnih ljetnih priredbi „Popi' i pojedi“ nastavlja se u Vrbniku programom Dani šurlica. Praznici autohtone domaće tjestenine trajat će od nedjelje 14. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja, kad će se  posjetitelji moći uvjeriti u kvalitetu tjestenine koju karakterizira ručna priprema prema starim vrbničkim receptima.
Opširnije...
 
Javni pozivi Ministarstva turizma PDF Ispis E-mail

Ministarstvo turizma objavilo je tri javna poziva za dodjelu bespovratnih sredstva u 2013. godini, temeljem Programa unapređenja ponude turističkog sektora „1000 BAZENA za hrvatski turizam“ i  „Korak više“ i Programa poticanja inovacija u turizmu „Inovativni turizam“. Cilj ovih javnih poziva je jačanje kvalitete i raznovrsnosti ponude u odredištu, što će pridonijeti ukupnoj konkurentnosti hrvatskog turizma.

Sve informacije dostupne su na www.mint.hr 

 
Popi' i pojedi ovaj vikend u Vrbniku PDF Ispis E-mail
Vrbnik će ovog vikenda biti domaćin niza događanja koje čine treće izdanje manifestacije Popi' i pojedi, prepoznate od strane domaćih i stranih gostiju. Riječ je o eno–gastro i kulturnim priredbama koje će se tijekom ljetnih mjeseci održati u Vrbniku na otoku Krku. Popi’ i pojedi zajednički je nazivnik za manifestacije kojima se promoviraju lokalne vrijednosti u pripremanju hrane i proizvodnji vina, uz pripadajuće običaje te lokalne folklorne i muzičke izraze. Program manifestacija namijenjen je domaćim i stranim gostima koji tijekom turističke sezone borave na Kvarneru kao i lokalnom stanovništvu, a organizatori će posjetiteljima omogućiti uživanje u tradicionalnim jelima i nadaleko poznatoj sorti vina, vrbničkoj žlahtini.
Popi’ i pojedi u ovogodišnjem izdanju čine tri temeljna programa raspoređena u turističkim vikendima tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. Konkretnije, radi se o manifestacijama: FESTIVAL ŽLAHTINE (28. do 30.6), DANI ŠURLICA, (14. do 21.7.) i DANI VINA OTOKA KRKA (30. do 31.8.).
Opširnije...
 
Izrada Prvog nacionalnog kataloga seoskog turizma Hrvatske PDF Ispis E-mail

HGK-Županijska komora Rijeka, Odsjek za turizam traži pomoć lokalnih turističkih zajednica PGŽ za dostavu podataka o objektima seoskog turizma, odnosno da o navedenom obavijestimo potecijalno zainteresirane subjekte.
Dopis HGK dostavljamo u nastavku, a više informacija o navedenom zainteresirani mogu dobiti u uredu TZO Vrbnik.

link

Opširnije...
 
Ljetna škola glagoljice u Vrbniku PDF Ispis E-mail
VKD  Frankopan poziva sve zainteresirane na „Ljetnu školu glagoljice“ koja će se održati od 22. do 27. srpnja 2013. u vjeronaučnoj dvorani u Vrbniku.
Mole sve zainteresirane da se što prije prijave kako bi na vrijeme mogli sve dogovoriti i organizirati. Prilikom prijave plaća se 60 kn kotizacije, za sudjelovanje.
Predavači su iz Katedre Čakavskog sabora Kornić.
Opširnije...
 
Glazbeni tečaj „Vrbnik“ – promjena termina PDF Ispis E-mail
Novi termin održavanja glazbenog tečaja je od 06.07. do 14.07. kojeg organiziraju
Općina Vrbnik i TZO Vrbnik za svu zainteresiranu djecu ( od 7 do 18 godina ) sa cijelog područja otoka Krka.
Pozivamo roditelje da popunjenu prijavu za sudjelovanje u glazbenom tečaju dostave što je moguće prije u ured TZO Vrbnik, kako bi na vrijeme sve mogli dogovoriti i organizirati.
Opširnije...
 
Prijave za Glazbeni tečaj „Vrbnik“ PDF Ispis E-mail
Općina Vrbnik i TZO Vrbnik organiziraju i ove godine održavanje glazbenog tečaja u Vrbniku u terminu od 15. do 24. srpnja za svu zainteresiranu djecu ( od 7 do 18 godina ) sa cijelog područja otoka Krka.
Pozivamo roditelje da popunjenu prijavu za sudjelovanje u glazbenom tečaju dostave što je moguće prije u ured TZO Vrbnik, kako bi na vrijeme sve mogli dogovoriti i organizirati.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 115 - 132 od 132

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

No events

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg