Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
Početna
Likovna radionica - poziv PDF Ispis E-mail
Ovog ljeta Turistička zajednica Općine Vrbnik planira organizirati likovne radionice  namijenjene djeci od prvog do osmog razreda osnovne škole.
Počevši od 29. lipnja, radionice bi se održavale svake nedjelje u vremenu od 19,00 do 21,00 sat, a okupljali bi se ispred Doma na Škujici.
Opširnije...
 
Poziv za sudjelovanje - Plava čistka 2014. PDF Ispis E-mail
U suradnji sa udrugom Žmergo iz Opatije, Općina Vrbnik uključit će se u subotu 17.05. u svjetsku eko akciju World Cleaup 2014. „Plava čistka“, s ciljem čišćenja priobalja, mora i podmorja.
Cilj kampanje je podizanje svijesti građana Hrvatske o njihovoj ulozi u stvaranju i načinu odlaganja otpada, a kulminacija kampanje je zajednička akcija, s ciljem uključivanja što većeg broja volontera. 
Ovim putem pozivamo sve žitelje naše općine da se priključe ovoj hvalevrijednoj akciji.
Opširnije...
 
Dani obiteljskog smještaja otoka Krka PDF Ispis E-mail
Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s turističkim zajednicama otoka Krka, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizma i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizma HGK organiziraju „Dane obiteljskog smještaja otoka Krka“  i to 13. i 17. svibnja 2014. godine.
Edukativna radionica Kvarner Family održat će se u utorak 13. svibnja 2014., u Baški, u hotelu Corinthia, Hoteli Baška od 17,00 do 20,00 sati, dok će u subotu 17. svibnja biti Dan otvorenih vrata Kvarner Family obiteljskog smještaja otoka Krka.

Dani obiteljskog smještaja namjenjeni su vlasnicima objekata za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu kao i turističkim agencijama s područja otoka Krka.
Detaljan program radionice bit će objavljen naknadno.
 
Prodaja sadnica cvijeća PDF Ispis E-mail

Prigodna prodaja sadnica cvijeća, koju već dugi niz godina organizira Općina Vrbnik u suradnji sa TZO Vrbnik, održat će se u petak 11.04.2014.

 

Opširnije...
 
Poziv - Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građanji 2014. PDF Ispis E-mail
Pozivamo Vas da se uključite u veliko istraživanje i izaberete što je najbolje u Hrvatskoj, projekta portala vikendplaner.info.
Kliknite na http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/ i glasajte/predložite što je najbolje u Vašem zavičaju od prirode, povijesti, osoba, događanja, kulture, sporta, restorana, hotela, zabave, shoppinga i proizvoda.
Vaše mišljenje nam je bitno, stoga odvojite nekoliko trenutaka i dajte svoj glas uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. Glasanje traje do 6. travnja 2014.
Opširnije...
 
Ljetna škola glagoljice – Vrbnik 2014. PDF Ispis E-mail

U Vrbniku će se i ove godine u vremenu od 21. do 26. srpnja 2014. godine po drugi put održati „Ljetna škola glagoljice“ za djecu od 8 do 14 godina, i to početni i napredni tečaj. Organizator glagoljske škole je Katedra Čakavskog sabora Kornić u suradnji sa VKD Frankopan,  uz podršku Općine Vrbnik.

U nastavku donosimo više informacija:

Opširnije...
 
Glazbeni tečaj „Vrbnik“ 2014. PDF Ispis E-mail

I ove će se godine po treći put od 12. do 20. srpnja 2014. u Vrbniku održati glazbeni tečaj za pop, rock, etno i jazz glazbe za instrumente: klavir, gitara, bas gitara, bubnjevi, harmonika, truba, trombon, saksafon, klarinet te pjevanje – solističko / prateći vokal.

Opširnije...
 
Međunarodna ljetna škola hrvatskoga jezika i kulture 2014. PDF Ispis E-mail

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu i Vrbničko kulturno društvo „Frankopan“ najavljuju 5. međunarodnu ljetnu školu hrvatskoga jezika i hrvatske kulture, koja će se od 4. do 11. srpnja 2014. održat u Vrbniku na otoku Krku.

Opširnije...
 
Otvoren javni poziv TZ Kvarnera PDF Ispis E-mail
Otvoren je javni poziv TZ Kvarnera za kandidiranje manifestacija i projekata za dodjelu potpore iz programa "Potpore manifestacijama i projektima" u 2014. godini.
Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Kvarnera za manifestacije i projekte koji doprinose sljedećim ciljevima:
• unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude regije Kvarner
• stvaranju prepoznatljivog imidža regije 
• razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 96 - 114 od 126

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

Sri Kol 23
Srijedom u Vrbniku
Pet Kol 25
Dani vina otoka Krka
Pet Kol 25 @08:00 - 05:00
Ribarske večeri u Vinotelu Gospoja
Sub Kol 26
Dani vina otoka Krka
Sri Kol 30
Srijedom u Vrbniku

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg