Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
Početna
Međunarodna ljetna škola hrvatskoga jezika i kulture 2014. PDF Ispis E-mail

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu i Vrbničko kulturno društvo „Frankopan“ najavljuju 5. međunarodnu ljetnu školu hrvatskoga jezika i hrvatske kulture, koja će se od 4. do 11. srpnja 2014. održat u Vrbniku na otoku Krku.

Opširnije...
 
Otvoren javni poziv TZ Kvarnera PDF Ispis E-mail
Otvoren je javni poziv TZ Kvarnera za kandidiranje manifestacija i projekata za dodjelu potpore iz programa "Potpore manifestacijama i projektima" u 2014. godini.
Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Kvarnera za manifestacije i projekte koji doprinose sljedećim ciljevima:
• unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude regije Kvarner
• stvaranju prepoznatljivog imidža regije 
• razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone
Opširnije...
 
Otvoren javni poziv Ministarstva turizma PDF Ispis E-mail
Koristimo priliku informirati Vas o otvorenom javnom pozivu Ministarstva turizma RH za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem „Programa konkurentnost turističkog gospodarstva“.  
Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz 4 vrste mjera:
Opširnije...
 
Sastanak sa iznajmljivačima PDF Ispis E-mail

Pozivamo sve iznajmljivače i one koji će to tek postati, na sastanak u petak 15.11.2013. godine u 18,00 sati u vijećnicu Općine Vrbnik.

 

Opširnije...
 
Dolasci i noćenja gostiju do 31. kolovoza PDF Ispis E-mail
Na području naše općine, prema podacima TU TZO Vrbnik, do kraja kolovoza u kategoriziranom je smještaju boravilo ukupno 7.903 turista ( 276 domaćih i 7.627 strana ), a ostvareno je ukupno 53.961 noćenja ( 1.495 domaćih i 52.466 stana ).

U odnosu na 2012. godinu broj turista i broj noćenja povećao se za 6%.
Domaćih je turista bilo 21% manje i oni su ostvarili 19% manje noćenja, a za 7% bilo je više stranih dolazaka i noćenja turista.
Opširnije...
 
Dani vina otoka Krka u Vrbniku PDF Ispis E-mail

Ovog vikenda u Vrbniku održavaju se 10. "Dani vina otoka Krka", manifestacija koja se kontinuirano održava od 2004. zadnjeg vikenda u kolovozu,  a karakterizira je odlična ponuda lokalnih vina uz gostovanje vinara iz drugih hrvatskih županija.

Dani su to kada se traži čaša više, a osnovnoj temi vina posvećena su izložbe vinogradarske i vinarske opreme, stručna predavanja za vinogradare te degustacije za posjetitelje. Na brojnim izložbeno prodajnim štandovima, osim vina, posjetitelji će moći kušati i kupiti i ostale otočne proizvode – maslinovo ulje, sir, med, smokve, likere,...
Uz tradicionaln prezentaciju autohtonih proizvoda i običaja te mogućnosti da gosti u njima uživaju svim čulima, Vrbnik se značajnije promiče u najpoželjniju eno-gastro destinaciju na Kvarneru.

Opširnije...
 
Statistički podaci za razdoblje siječanj-srpanj i srpanj 2013. PDF Ispis E-mail
Prema podacima TU TZO Vrbnik za razdoblje siječanj-srpanj na području Općine Vrbnik boravilo je u kategoriziranom smještaju ukupno 4.374 turista ( 124 domaćih i 4.250  stranih ),  koji su ostvarili ukupno 28.390 noćenja ( 589 domaćih i 27.801 stranih ).  
U odnosu na 2012. godinu broj turista povećao se za 1%, a broj noćenja za 3%.  
Domaćih je turista bilo 49% manje i oni su ostvarili 50% manje noćenja, dok je stranih dolazaka turista bilo 4% više, a za 5% više je bilo i noćenja.  
Opširnije...
 
Poziv - susret iseljenika otoka Krka PDF Ispis E-mail

Općina Vrbnik poziva sve iseljenika otoka Krka na zajedničko druženje u četvrtak 1. kolovoza 2013. godine, prema programu u nastavku.

Opširnije...
 
Šurlice na vrbničkim stolovima PDF Ispis E-mail
Ovogodišnje izdanje popularnih ljetnih priredbi „Popi' i pojedi“ nastavlja se u Vrbniku programom Dani šurlica. Praznici autohtone domaće tjestenine trajat će od nedjelje 14. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja, kad će se  posjetitelji moći uvjeriti u kvalitetu tjestenine koju karakterizira ručna priprema prema starim vrbničkim receptima.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 96 - 114 od 119

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

Sri Lip 28
Srijedom u Vrbniku
Čet Lip 29
Blagdan Sv. Petra i Pavla
Pet Lip 30
Festival žlahtine
Sub Srp 01
Festival žlahtine
Ned Srp 02
Festival žlahtine

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg