Otvorene kandidature za hrvatske turističke nagrade
Kao i dosadašnjih godina, Hrvatska turistička zajednica organizira dodjelu HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE kao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske koja se dodjeljuje kao godišnja nagrada „ANTON ŠTIFANIĆ“ i NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO.

Uz Hrvatsku turističku nagradu, dodjeljuje se i nagrada ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE. Cilj ove nagrade je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što direktno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Ovim putem obavještavamo vas da je su s današnjim danom otvorene prijave za dodjelu HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE te nagrade ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE. Podnošenje kandidatura vrši se isključivo putem online prijavnica na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o dodjeli nagrada mogu se dobiti putem maila nagrade@htz.hr. U nastavku su rokovi za podnošenje kandidatura, kao i linkovi koji vode prema online prijavnicama.

HRVATSKA TURISTIČKA NAGRADA: Godišnja nagrada „ANTON ŠTIFANIĆ“ te NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO Rok za podnošenje kandidatura je 31. kolovoz 2018. godine. Online prijavnici za podnošenje kandidatura može se pristupiti ovdje.

ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE Rok za podnošenje kandidatura za nagradu je 27. srpanj 2018. godine. Online prijavnici za podnošenje kandidatura može se pristupiti ovdje.