Simply the best
Simply the best

Otvoren je proces predlaganja, zaključno do 17.09., za tradicionalnu hrvatsku nagradu „Simply the best“ koju za kvalitetu, kreativnost i inventivnost turističke ponude već desetu godina za redom dodjeljuju specijalizirani turistički magazin Way to Croatia i Udruga Hrvatskih putničkih agencija. Nagrade će u pet osnovnih kategorija biti dodijeljene tijekom 20. poslovno turističke burze PUT u Varaždinu od 14.-16.11.2018.

Kategorije i grupe u kojima se nagrade dodjeljuju:

1. Ugostiteljstvo
- Objekti s ponudom tradicijske hrane i pića - Objekti s ponudom dodatnih sadržaja i programa za aktivni odmor (izletišta) - Objekti s ponudom smještaja i dodatnih sadržaja u ruralnom prostoru - Objekti s ponudom smještaja u urbanom prostoru

2. Manifestacije – prema temama: - Tradicijski običaji lokalne sredine - Kulturno-povijesni sadržaji - Eno-gastronomske sadržaji - Tematska događanja višednevnog trajanja (2 i više dana)

3. Putnička agencija - Novi turistički proizvod - Suradnja s lokalnom zajednicom na razvoju turističke ponude

4. Novi projekt u turizmu realiziran u razdoblju 8/2017-8/2018

5. Osoba (za doprinos razvoju turističke ponude područja - lokalne zajednice)

Prijedlozi se dostavljaju na obrascu Prijava koji se nalazi u nastavku teksta na way@vall042.com, s naznakom "Nagrada Simply". Za sve informacije kontakt osoba je Borislav Šimenc, mob. 098 268 999. Faks: 042 212 336 Obrazac prijave možete preuzeti ovdje.