Provođenje brzih antigenskih i seroloških testova na Covid-19
Brzi antigenski i serološki testovi na Covid-19 u gradu Krku

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8:00 do 9:00 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena testiranja je 490,00 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na +385 51 221 955.

Dom zdravlja PGŽ organizirao mogućnost testiranja i subotom, i to u Rijeci u ordinaciji makrocentra na Zametu (suteren) na adresi Bože Vidasa 16a, Rijeka od 9 do 11 sati.


Svi zainteresirani prethodno se moraju najaviti na mail rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr (u mailu obavezno moraju biti navedeni sljedeći podaci: ime i prezime, mjesto i adresa boravišta te broj telefona).

PCR testiranja na COVID-19 i dalje se provode u Rijeci u sjedištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ te u Ispostavama u Opatiji, Crikvenici, Krku, Cresu, Malom Lošinju, Rabu i Delnicama.
Više informacija objavljeno je na sljedećim web stranicama:
http://www.kvarner.hr/turizam/planirajte_putovanje/Korisne_informacije/Savjeti_za_turiste
https://www.zzjzpgz.hr