Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
Pokretanje marketinške akcije „Obiteljski paket“ PDF Ispis E-mail
Turistička zajednica Kvarnera u sklopu projekta „Kvarner Family“ pokreće marketinšku akciju „Obiteljski paket“ kojom bi se vlasnicima obiteljskog smještaja koji su nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family“ pomoglo u povećanju konkurentnosti kao i povećanju iskoristivosti kapaciteta  u smještaju „Kvarner Family“ kvalitete u periodu smanjene potražnje kao i potpora „Kvarner Family“ agencijama koje nude paket aranžmane na osnovi smještaja u „Kvarner Family“ domaćinstvima. Posredni ciljevi ove akcije su i povezivanje atrakcija (muzeja, prirodnih atrakcija, izletničke ponude...) s ostalim sadržajima paket aranžmana koje osmišljavaju specijalizirane „Kvarner Family“ agencije. ...
Također, očekujemo da će agencije u budućim paketima koristiti ponudu ostalih brendiranih kvarnerskih proizvoda poput „Kvarner Gourmet & Kvarner Food“, „Kvarner Outdoor“ (Biking i Hiking Trails), „Kvarner Health & Wellbeeing, „Kvarner Culture“...


Akcijom „Obiteljski paket“ u APARTMANIMA s POMOĆNIM LEŽAJEVIMA tipa: apartman 2+1, 2+2, 4+1, 4+2, 6+1, 6+2 i studiopartman 2+1, 2+2, u periodu od 15.05. do 30.06. i 01.09. do 15.10. vlasnici obiteljskog smještaja pružili bi svojim gostima mogućnost:
-    besplatnog smještaja na pomoćnim ležajevima za djecu do 18 godina starosti,
-    „košaricu dobrodošlice“ (boca mineralne vode i svježe voće u hladnjaku),
-    obiteljski kupon u vrijednosti od 10 % popusta na ulaznice za neku lokalnu atrakciju na Vašem području (panoramska vožnja brodom, ulaznice za spilju, muzej, akvarij, ...)

Vlasnici obiteljskog smještaja koji se pozitivno očituju na ovaj poziv, pristupili bi potpisivanju Ugovora s lokalnom turističkom zajednicom a kojim stječu pravo na isticanje oznake „Obiteljski paket“ u svim promotivnim materijalima. Ova oznaka u obliku paketa s mašnom na kojemu bi pisalo „obiteljski paket“, posebno bi se isticala na portalu www.kvarnerfamily.hr. Također, i agencije sa oznakom kvalitete „Kvarner Family Agency“ isticale bi ovu posebnu akciju ukoliko imaju sklopljene ugovore s domaćinstvima koje nude ove pogodnosti.
 
« Prethodna   Sljedeća »

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

No events

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg