Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Početna
HBOR besplatno stručno savjetovanje PDF Ispis E-mail
HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa LAG-om Kvarnerski otoci i Udruženjem obrtnika otoka Krka organizira individualne  razgovore poduzetnike otoka Krka s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović koji će se održati u prostorijama LAG Kvarnerski otoci,  Vršanska 14, Krk, u ponedjeljak, 18.04.2016.godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.
Na info danu se postojeći poduzetnici, kao i oni koji to planiraju postati, individualno stručno savjetuju o mogućnostima financiranja planiranih projekata u okviru 30 postojećih kreditnih programa HBOR-a namijenjenih za financiranje investicija, kao i obrtnog poslovanja. Među istima, izdvajamo kreditne programe namijenjene financiranju ciljnih skupina (početnici, mladi poduzetnici i žene poduzetnice), kao i djelatnosti iz raznih sektora npr. prerađivačka industrija, turizam, poljoprivreda, zaštita okoliša i energetska učinkovitost, uslužne djelatnost i sve ostale djelatnosti  koji čine održivim razvoj otoka). Pored navedenih informacija, poduzetnicima se pružaju korisne informacije i o aktualnostima vezanim uz prijavu na EU natječaje, kao i pruža pomoć oko prikupljanja kreditne dokumentacije.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript "
 
« Prethodna   Sljedeća »

Google prevoditelj

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Sljedeća događanja

No events

Kalendar događanja otoka Krka

logo.png

Knjižnica obitelji Vitezić

knjiznica.jpg

Muzeji, galerije, suveniri

muzeji.jpg

Vrbnička žlahtina

zlahtina.jpg

Ronilački klub

diving_ml.jpg

Pošalji e-razglednicu

razglednice.jpg

Logotip

vrbnik_new.jpg 

Tečaj

tecaj.jpg

Korisni linkovi

linkovi.jpg

Iznajmljivači

privatni_smj.jpg

Specijalizirani časopisi

spec_cas.jpg

Kontakt

TZO Vrbnik, Placa vrbničkog statuta 4, 51516 Vrbnik

Tel/Fax: +385 51 857 479

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 htz.jpg kvarner.jpg
tz_otok_krk_naslovna.jpg